Cette marinade est préparée avec des herbes fraîches, du citron, de l'ail et de l'huile d'olive. Elle est idéale pour donner un goût délicieux à votre steak, poulet ou poisson.
J'ai découvert cette recette de marinade en expérimentantdifferentes combinaisons d'herbes et d'épices. Le résultat est une sauce parfumée et délicieuse qui conviendra à tous les amateurs de cuisine.
Ustensiles


Ingredients








Instructions
Roughly chop the rosemary leaves, thyme leaves et lavender flowers
Place herbs, salt and pepper into a mortar and pound with a pestle, until herbs are crushed and fragrant
Add garlic and lemon zest and pound until garlic makes a paste - add a little of the olive oil if necessary
Now stir in the lemon juice and the olive oil and mix together
Pour mixture into a small screwtop jar
Fix lid securely and shake vigorously until mixture thickens and emulsifies
Pour over meat, cover and marinade in the refrigerator for 1-2 hours before cooking
Pour any marinade left in the bowl over the meat while it cooks
Informations nutritionnelles
- Calories : 60 kcal
- Protéines : 1 g
- Glucides : 3 g
- Lipides : 5 g